Tietoa kevään 2023 Lions Quest koulutuksista

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Tarjolla on opettajille suunnattuja suomen- ja ruotsinkielisiä koulutuksia sekä liikuntaseurojen valmentajille tarkoitettuja koulutuksia.
Opettajien kurssi maksaa 410 € ja liikuntaseurojen valmentajien kurssi 248 €.

Lions Quest -Elämisen taitoja koulutukset tarjoavat tämän päivän varhaiskasvattajille, opettajille ja valmentajille paljon työkalujen arjen tilanteista selviämiseen. Korona-ajan etäkoulu jätti omat jälkensä koulu- ja urheilumaailmaan.
Nyt onkin tärkeä hetki kiinnittää erityistä huomiota lasten vuorovaikutus- ja empatiataitoihin sekä vahvistaa ryhmäytymistä.
LQ-koulutukset käynnistyivät viime syksynä toden teolla muutaman hiljaisen vuoden jälkeen. Suomenkieliset opettajien kurssit saatiin toteutettua parhaiten, mutta liikuntaseurakoulutusten ja ruotsinkielisten kurssien toteuttaminen vaatii vielä lisätoimia ja markkinointia.

Syksyn kursseilta saatu opettajien palaute on totuttuun tapaan erinomaista. Tässä muutamia poimintoja palautteesta: Oli hyvä, että koulutus oli niin toiminnallinen ja käytännön läheinen. Siitä sai suoraan monta vinkkiä omaan arkeen ja se herätti ajatuksia. Kurssilta saadun materiaalin esimerkit herättävät halun kokeilla niitä oppitunneilla. Omassa työyhteisössä arvostetaan LQ- ohjelmaa ja saadun materiaalin käyttöön kannustetaan.

Kevään suomenkieliset peruskurssit pääkaupunkiseudulla järjestetään 20.-21.3.2023 Espoossa ja 3.-4.4.2023 Helsingissä
Elämisentaitoja Lions Quest –liikuntaseurakoulutuksia on useita eripuolilla Suomea, pääkaupunkiseudulla kurssi järjestetään Vantaalla lauantaina 4.2.2023 klo 9.00-16.00

LQ -peruskoulutusta tarjolla myös ruotsin kielellä!
Tänä keväänä järjestetään kaksi ruotsinkielistä koulutusta, ensimmäinen 13.- 14.2.2023 Vaasassa ja toinen 13.-14.4.2023 Espoossa.
Noin vuosi sitten LQ -kouluttajaksi valmistunut Marika Ainoa pystyy toteuttamaan ruotsinkieliset koulutukset. Espoon koulutus soveltuu erityisesti A-, B- ja N-piirien alueelle toimiville ruotsinkielisille opettajille. Esimerkiksi Helsingin, Espoon, Kauniaisten ja Kirkkonummen alueella sekä Länsi Uudellamaalla on useita ruotsinkielisiä kouluja ja Uudellamaalla on myös useita ruotsinkielisiä klubeja. B-piirin alueella on myös yksi kokonaan ruotsinkielinen lohko. Heittäisinkin nyt näille klubeille ja lohkolle erityisen haasteen.
LQ -koulutuksella on pitkät perinteet ja koulutuksen sisältö on tutkimusten mukaan loistava. Yhdenkin opettajan tai valmentajan koulutus säteilee satoihin lapsiin. Opettajien ja valmentajien kouluttamisen rahoittamisella annamme paremman tulevaisuuden lapsille ja nuorille!

Lisätiedot kurseissta löytyvät allaolevista linkeistä:

Suomenkieliset peruskoulutukset: 
https://www.lions.fi/lions-quest/uutiskirjeet/tyovalineita-tunne-ja-vuorovaikutustaitojen-kehittamiseen-tervetuloa-elamisentaitoja-lions-quest-koulutukseen/

svenskspråkiga LQ-grundkurserna:
https://www.lions.fi/lions-quest/uutiskirjeet/verktyg-och-metoder-for-battre-emotionella-fardigheter-valkommen-till-kunskap-for-livet-lions-quest-kursen/

Liikuntaseurakoulutukset: 
https://www.lions.fi/lions-quest/uutiskirjeet/tyokaluja-valmentajan-ja-valmennettavan-kohtaamiseen-tervetuloa-elamisentaitoja-lions-quest-liikuntaseurakoulutukseen-2/

Seuraavassa Lions-lehdessä (julkaisupäivä 10.2.2023) on myös lisätietoa Lions Quest-koulutuksista.


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin