Kamiinoita ja parafiinia Ukrainaan – Jo kympillä mukaan!

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Hätäapukamiinoita ja parafiinia Ukrainaan

Kulunut kausi on jo näyttänyt klubien voiman. Meillä on toimintakykyä ja ennen muuta halua auttaa. Kausi on myös hyvä osoitus siitä, että suuriakin hankkeita voi toteuttaa ilman liiton tai piirien ohjausta. Hyvän tekeminen onnistuu yhdessä monin erin tavoin.

Suomen Lions-liitto ry:n puheenjohtaja Heikki Mäki

Kamiinat

Lions Club Sotkamo on käynnistänyt Ukrainan auttamiseksi hätäapukamiina-keräyksen. Lahjoituksen toivotaan ohjautuvan Lions Club Sotkamon tilille FI75 5436 0920 1019 56. Maksun viestikenttään teksti: Kamiina. Kerätyt varat siirtyvät 1-3 vrk:n kuluessa Omri ry:n (ProUkraina)tilille. Yli kahdensadan (200) tilaukseen saadaan laseroituna nimi LIONS FINLAND. Kamiinan hinta on 188,00 euroa Ukrainaan toimitettuna. Kamiinasta voi ostaa myös osan ja alin suoritus on 10,00 euroa, ylärajaa ei ole.

Parafiini

Ukrainalaiset ja erityisesti maan lapset, vanhukset ja puolustajat tarvitsevat kaiken lämmön, jonka voimme heille toimittaa. Myös parafiinia. Parafiinin hinta Ukrainaan toimitettuna on 4,00 euroa/kg. Parafiinin hankitaan käytetty summan ei tarvitse olla sidoksissa määrään. Voitte osallistua Juoksuhautakynttilän parafiinin hankintaan, maksamalla sopivaksi katsoma summa (minimi 10 Eur) summa Lions Club Sotkamo ry:n tilille FI75 5436 0920 1019 56. Maksun viestikenttään teksti: Parafiini.

Hyvä tietää
  • Jokainen klubi voi päättää, miten varoja kerätään.
  • Keräys on avoin kaikille lahjoittajille.
  • Lahjoittajien nimiä ei julkaista.
  • Rahankeräystä ei saa toteuttaa niin, että se on ilmeisessä vaarassa sekoittua yhdistyksen jäsenhankintaan.
  • Rahankeräystä ei saa toteuttaa niin, että se on ilmeisessä vaarassa sekoittua kaupankäyntiin.
  • Vastikkeen antaminen ei kuulu rahankeräystoimintaan, eikä rahankeräyksessä yleensä edes saa antaa lahjoittajille mitään vastiketta.
  • Yhteistyökumppaneiden taustat on tarkistettu.
  • Keräyksessä tulee käyttää LC Sotkamon keräys lupaa RA/2022/1354 ja kertoa keräyksen kohde.
  • Rahankeräysluvan haltijana LC Sotkamo korostaa oheisen poliisin ohjeen noudattamista.
  • Keräys on tarkoitus saada päätökseen 31.3.2023 mennessä.

Lions Club Sotkamon yhteyshenkilönä toimii PDG Aarto Mäkinen aarto.makinen@netti.fi

KIITÄMME KAIKKIA LAHJOITTAJIA – UKRAINA TARVITSEE MEITÄ.

Lions Club Sotkamo ry


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin