30.3. Lions-liiton ”Näkö” -webinaari

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Lions-liitto järjestää maaliskuun webinaarin, jonka teemana on näkö. Webinaari tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden oppia lisää näkövammaisuudesta ja siitä, kuinka sokeus ei ole este palvelulle ja toiminnalle. Webinaari pidetään torstaina 30.3. klo 18 ja se tarjoaa mielenkiintoisia näkökulmia ja keskusteluja näkövammaisuudesta.

Ilmoittaudu mukaan

Webinaarin pääpuhujana sokea Lion Raimo Lampinen

Webinaarin pääpuhujana toimii sokea Lion Raimo Lampinen, joka jakaa arkeaan ja kokemuksiaan uusien taitojen oppimisen kautta. Lampinen on hyvä esimerkki siitä, että sokeus ei ole este toisten palvelemiselle ja lionstoiminnalle. Lampinen kertoo, kuinka elämän saaminen sujuvaksi on ollut hänelle samalla matka uusien taitojen oppimiseen. Hänen kokemuksensa ja tarinansa ovat varmasti inspiroivia kaikille webinaariin osallistujille.

Lisäksi webinaarissa Lion Hannu Nyman klubista LC Iisalmi/Koljonvirrasta keskustelee Raimo Lampisen kanssa siitä, kuinka näkövammaiset voivat osallistua lionstoimintaan ja mitä mahdollisuuksia lionstoiminta voi tarjota näkövammaisille. Tämä keskustelu tarjoaa tärkeitä näkökulmia siitä, miten toimintaa voi järjestää niin, että se on kaikille avointa ja mahdollista.

Webinaari on hyvä tilaisuus kaikille, jotka haluavat oppia lisää näkövammaisuudesta ja siitä, kuinka näkövammaisuus ei ole este palvelulle ja toiminnalle. Lisäksi se tarjoaa tärkeää tietoa siitä, kuinka voimme järjestää toimintaa niin, että se on kaikille avointa ja mahdollista. Ilmoittautuminen on helppoa, ja webinaariin voi ilmoittautua alla olevan linkin kautta. Tervetuloa mukaan oppimaan ja keskustelemaan näkövammaisuudesta!


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin