B-piiri Valmistautuu Syksyyn: Valmennuksia ja Yhteisöllisyyttä

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

B-piirin slogan tälle kaudelle kuuluu: ”Ei kaikkea kaikille, mutta jokaiselle jotakin.” Tämä lause kiteyttää hienosti sen, mitä B-piiri tavoittelee tulevana kautenaan – tarjota monipuolista ja kattavaa tukea jokaiselle jäsenelleen. Syksyn valmennukset ovat täydessä vauhdissa, ja koulutusjohtaja Susanna Jokiperä kertoi piirin syyskauden avajaisissa, mitä jännittävää on luvassa.

Valmennukset ovat myös sosiaalisia tapahtumia ja verkostoitumista

Jokainen aktiviteettipaja on uusi mahdollisuus. Syyskuun aikana kokoonnutaan pressojen, rahastonhoitajien ja sihteerien valmennuksissa. Näissä tapaamisissa jaetaan arvokasta tietoa ja vinkkejä tehtävien hoitamiseen.

Valmennukset eivät kuitenkaan ole pelkästään oppimista vaan myös sosiaalisia tapahtumia, joissa pääsee vaihtamaan kuulumisia muiden klubien jäsenten kanssa.

Klubin edustaja valmennuksessa pitää klubin ajan tasalla

Valmennuksiin odotetaan jokaisen klubin edustusta. Klubien jäsenten osallistuminen valmennuksiin on ensiarvoisen tärkeää. Se mahdollistaa tiedon jakamisen ja yhteisen tekemisen vahvistumisen klubeissa.

Syksyn koulutustilaisuuksia

AKTIVITEETTIPAJA 1 – VIESTINTÄ KE 27.9.2023

Aktiviteettipaja 1, joka keskittyy viestintään ja kuinka klubit voivat tehdä paremmin viestintää ja markkinointia. Se järjestetään keskiviikkona 27.9. Helsingin keskustakirjasto Oodissa.

PRESSARISTEILY LA 30.9.2023

Pressaristeily oli suunniteltu syyskuulle, mutta osallistujien määrä ei riittänyt toteutukseen. Risteily siirtyy myöhemmäksi, ja ilmoittautuminen on auki 5.9. asti. Toivomme jokaiselta klubilta ilmoittautumista tai edes tiedon antamista, mikäli osallistuminen ei ole mahdollista.

Kutsut on lähetetty klubien pressoille, rahastonhoitajille ja sihteereille sähköpostilla.

UUSIEN LEIJONIEN VALMENNUS KE 11.10.2023

Valmentavaa oppia on tarjolla myös lokakuussa ja marraskuussa. Uusille leijonille on suunnattu valmennus keskiviikkona 11.10., jossa käsitellään lionien historiaa ja toimintaa.

LCIF VALMENNUS TI 24.10.2023

LCIF-valmennus tiistaina 24.10. kutsuu klubien LCIF-vastaavia ja presidenttejä, mutta myös kaikkia LCIF:n toiminnasta kiinnostuneita.

AKTIVITEETIPAJA 2 TO 2.11.2023

Marraskuun alussa on vuorossa toinen aktiviteettipaja, jossa työstetään ajankohtaisia kauden aktiviteetteja ja innostutaan yhdessä.

Valmennuksista tulee tietoa monella tavalla

Valmennustarjontaa voit seurata piirikuvernöörin kirjeissä, Jellona.info-sivustolla valmennuskalenterin osiossa, uutisnostoissa ja B-piirin omassa Facebook-ryhmässä. Koulutuskirjeet ovat myös erinomainen tiedonlähde.

Muista, että oppia voi ikä kaikki. B-piiri haluaa tarjota mahdollisuuksia oppimiseen ja yhteisöllisyyteen kaikille jäsenilleen. Syksyn valmennuksissa on paljon annettavaa, ja odotamme innolla, mitä kaikkea uutta voimme yhdessä oppia ja saavuttaa.

Susannan esityksen kalvot

susanna_esitys_syyskauden_avajaiset_2023


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin