Viime kausi oli B-piirin menestystä LCIF:ssä

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

B-piirin syyskauden avajaisissa 31.8.2023 kuultiin tärkeitä uutisia ja kiitoksia kuluneesta kaudesta, kun B-piirin LCIF-vastaava antoi katsauksen LCIF:n (Lions Clubs International Foundation) toimintaan.

Kiitoksia kaudesta 2022-2023 oli ensimmäinen aihe, kun B-piirin LCIF-vastaava PDG Jukka Uusitalo kertoi esityksessään. Suomi osoitti jälleen sitoutumisensa humanitaariseen työhön LCIF:n kautta. Suomesta lahjoitettiin LCIF:lle yhteensä 195.700 dollaria. Tämä merkittävä panostus mahdollistaa LCIF:n globaalin humanitaarisen työn tukemisen.

Suomi ja B-piiri saivat enemmän avustusta kuin lahjoittivat

Mutta avun kierrätys on yksi LCIF:n keskeisistä periaatteista. Siksi on erityisen ilahduttavaa, että Suomi sai avustuksia yli 300.000 dollarin arvosta LCIF:n kautta. Tämä tarkoittaa, että tukemme moninkertaistuu, ja se palautuu kotimaahan tärkeinä avustuksina.

B-piirin panos LCIF:lle oli myös vaikuttava. B-piirin lahjoitukset LCIF:lle olivat 24.900 dollaria, mikä kuvastaa B-piirin klubien vahvaa sitoutumista LCIF:n tukemiseen ja sen kautta tehtävään humanitaariseen työhön. Tärkeää on myös, että B-piiri sai vastineeksi avustuksia LCIF:ltä 55.000 dollarin arvosta. Tämä osoittaa, että LCIF:n ja B-piirin välinen yhteistyö on tuottanut konkreettisia tuloksia ja tuonut tärkeää apua kotimaahan.

Klubeissa hakematta 34 Melvin Jones -jäsenyyttä

On huomionarvoista, että B-piirin klubeista 14 osallistui lahjoituksiin LCIF:lle. Tämä osoittaa, että LCIF:n tukeminen on laajasti jakautunut ja että moni klubi on mukana tärkeässä työssä.

B-piirissä on myös havaittu, että klubeissa on hakematta yhteensä 34 Melvin Jones -jäsenyyttä. Näistä 14 klubilla on yksi jäsen ja seitsemällä klubilla 2-5 jäsentä. Melvin Jones -jäsenyys on korkea kunnianosoitus LCIF:n tukemisesta, ja tämä luku osoittaa jäsentemme omistautumisen hyväntekeväisyydelle.

Seuraava LCIF-valmennus 24.10.2023 Kirkkonummella

LCIF-valmennus on suunniteltu 24.10.2023 Kirkkonummelle, ja siellä käsitellään useita tärkeitä aiheita:

  1. Klubien lahjoitustilanne LCIF:ssä
  2. Lahjoittaminen LCIF:lle ja sen merkitys.
  3. Melvin Jones -huomionosoituksen hakeminen.
  4. Plakaattien tullausmenettelyt, jotka auttavat välttämään tullimaksuja.
  5. Tilastotietoa LCIF:n globaalista toiminnasta, joka kuvastaa sen vaikutusta maailmassa.

B-piirin LCIF-vastaava kannustaa kaikkia B-piirin klubeja olemaan mukana ja aktiivisia LCIF:n tukemisessa, sillä se tuo konkreettista apua niille, jotka sitä eniten tarvitsevat sekä maailmanlaajuisesti että kotimaassa.

Jukan esityksen kalvot

jukka-uusitalon-esitys-syyskauden-avajaisissa-2023


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin