B-piirin vuosikello on julkaistu

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

B-piirin aktiivisille jäsenille ja erityisesti viestintävastaaville iloisia uutisia!

Piirimme vuosikello, joka kertoo toiminnan kannalta olennaiset ajankohdat, kuukausiteemat ja teemapäivät, on saanut päivityksen. Kellosta näemme niin B-piirin kuin Liitonkin merkittävimmät ajankohdat. Sitä voidaan hyödyntää klubien toiminnan suunnittelussa , markkinoinnissa ja viestinnässä.

B-Piirin oma vuosikello tulee täsmentymään entisestään aktiviteettipaja 1:n jälkeen. Tämä tarkoittaa, että klubien aktiiviset henkilöt voivat odottaa vielä tarkempaa tietoa piirin tapahtumista ja toiminnoista lähitulevaisuudessa.

Liiton vuosikellokello on jo päivitetty Jellona.infon vuosikelloon. Sieltä löytyvät mm. deadlinet Lion-lehdelle, tärkeimmät foorumit sekä kuukausien erityisteemat. Näin on helppo pysyä kärryillä siitä, mitä liitossa tapahtuu ja milloin.

Rohkaisemme kaikkia B-piirin jäseniä ja erityisesti viestinnästä vastaavia käymään Jellona.infossa ja tutustumaan uudistettuun vuosikelloon. Se on mainio työkalu kaikille, jotka haluavat pitää sormensa pulssilla ja suunnittelevat Lions-toimintaa klubeissa.

Vuosikellon löydät Jellona-infon valikosta kohdasta ”piirin kalenterit”.


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin