Lions Club Laakson Liljat: 15 vuoden tarina yhteisön sydämellä

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Laaksolahden alue Espoossa on koti LC Espoo Laakson Liljoille, naisklubille, joka on omistautunut yhteisönsä palvelemiseen jo 15 vuoden ajan. Klubin rikas historia, aktiivisuus ja monipuoliset aktiviteetit kertovat tarinaa yhteisöllisyydestä, auttamisesta ja ilon tuottamisesta.

Alkutaival

Vuonna 2008 perustettu klubi juhlii nyt 15-vuotista taivaltaan. Klubin syntyhetkistä lähtien, kun 20 innokasta naista kokoontui Kalasajatorpalla, klubi on kasvanut ja kehittynyt. Yhdeksän perustajajäsentä on edelleen aktiivisesti mukana, ja nykyisin klubi kokoaa yhteen 22 jäsentä.

Yhteisön ääni

Klubin jäsenet ovat ottaneet tehtäväkseen tavoittaa ja palvella eri ikäluokkia, erityisesti lapsia, nuoria ja vanhuksia. He ovat työskennelleet paikallisten Seniorikeskusten ja Muistikeskusten kanssa, viihdyttäneet ja liikuttaneet asukkaita sekä tarjonneet omaa aikaansa ja seuraansa niitä eniten tarvitseville. Liljojen kuoro on ollut erityisen aktiivinen, tarjoten musiikillisia hetkiä kirkossa, leijonatapahtumissa ja palvelutaloissa.

Laakson Liljat ovat järjestäneet laadukkaita muotinäytöksiä, liikunnallisia kylätapahtumia kuten mielen triathlon, tanssi-iltoja, nuorten bändi-iltoja sekä Argentiinalaista tangoa ja ns. Get Together -tapahtumia luentotyyppisesti.

Erityinen sydän lapsille

Klubin Ice Hearts -tyttöjen tukitoiminta on esimerkki pitkäaikaisesta sitoutumisesta. Tämän toiminnan myötä Liljat ovat järjestäneet tytöille useita tapahtumia vuosien varrella, kuten kesäretkiä maalle, minigolf-iltoja ja yhteisiä kerhotapaamisia.

Yhteisölliset kokoontumiset

Laakson Liljat ovat myös tunnettuja monipuolisista kokoontumisistaan. Klubin jäsenet ovat vierailleet eri ravintoloissa, lahjatavaraliikkeissä, senioripalvelutaloissa ja jopa toistensa kodeissa. Ajankohtaiset aiheet, taide, kirjallisuus ja viini ovat usein olleet esillä klubikokouksissa, joissa on ollut monenlaisia esiintyjiä.

Kansan keskellä

Lions Club Laakson Liljat ovat aktiivisesti järjestäneet rahankeräystapahtumia, kuten muotinäytöksiä, tanssi-iltoja ja kylätapahtumia. Jokainen näistä tapahtumista on ollut mahdollisuus tuoda yhteisö yhteen ja kerätä varoja hyväntekeväisyyteen, erityisesti nuorten tukemiseen.

Tulevaisuuden näkymät

Klubin jäsenet katsahtavat tulevaisuuteen toiveikkaina ja innostuneina. Heidän toimintansa Laaksolahden alueella ja yhteistyö B-piirin sekä Suomen Lionsliiton kanssa lupaavat, että klubi jatkaa kasvamistaan ja palvelemistaan vielä monia vuosia eteenpäin.

”Kaikki yhdessä koettu on kuin aarrearkku, josta voi yhä uudelleen ammentaa voimaa, iloa ja elämän rikkautta. Joka päivä voi tehdä löytöjä. Joka päivä voi etsiä aarretta ja jokaiseen päivään niitä on varattu.”

Lähetä viesti tai kysymys laakson Liljoille
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Lähettäjän nimi
Osoitetta käytetään ainoastaan viestiin vastaamisessa.
Anna puhelinnumero, jos haluat saada yhteydenoton mieluummin sillä kuin sähköpostilla.

Lue lisää Laakson Liljoista

Kirjoittajat: Jaana Leskinen ja Mika Wenell


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin