Tulevaisuusleijonat: Lukupiiri Leijonille, jotka katsovat kohti huomista

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Lionsit ovat tunnettuja paitsi palvelu- ja hyväntekeväisyystoiminnasta, myös moninaisista harrastus- ja kiinnostusryhmistä. Yksi kiehtovimmista on ehdottomasti B-piirin ”Tulevaisuusleijonat”, lukupiiri, joka keskittyy katsomaan tulevaisuuteen aivan uudella tavalla.

Kirjallisuus avaa ovia tulevaisuuteen

Tulevaisuusleijonat ei ole mikä tahansa lukupiiri. Se on ryhmä, joka syventyy kirjallisuuteen, joka tarjoaa uusia näkökulmia tämän päivän haasteisiin ja luo visioita tulevasta. Kirjojen avulla osallistujat pääsevät kurkistamaan mahdollisiin tulevaisuuden skenaarioihin, haastamaan omia näkemyksiään ja laajentamaan horisonttiaan.

Tutustumista ja verkostoitumista

Mutta lukeminen on vain yksi osa Tulevaisuusleijonien toimintaa. Ryhmä tarjoaa myös mahdollisuuden tavata asiantuntijoita ja vierailla paikoissa, jotka muokkaavat aktiivisesti tulevaisuuttamme. Nämä ovat paikkoja, joihin harvoin pääsee, ja kokemuksia, jotka muuttavat tapaa, jolla näemme maailman.

Yhteys yli piirirajojen

Vaikka Tulevaisuusleijonat toimii B-piirissä, se toivottaa tervetulleeksi kaikki tulevaisuuden tekemisestä kiinnostuneet leijonat ympäri Suomea. Joka kuukauden viimeisenä tiistaina järjestetään virtuaalinen tapaaminen, johon jokainen leijona on lämpimästi kutsuttu. Tämä on hetki, jolloin keskustelut syvenevät, ideat kukoistavat ja visiot jaetaan.

Tule mukaan!

Etkö ole lukenut viimeisintä kirjaa? Ei haittaa. Tärkeintä on kiinnostus tulevaisuuteen ja halu oppia yhdessä muiden kanssa. Jos olet leijona, joka näkee mahdollisuuksia ja haluaa rakentaa parempaa huomista, Tulevaisuusleijonat odottaa sinua.

Virtuaalitapaamiset kuukauden viimeisenä tiistaina

Tapaamiset virtuaalisti kuukauden viimeisenä tiistaina klo 18:00 – 19:30.

Linkki tapaamisiin

Linkki: https://meet.google.com/vnf-uave-xyw?hs=224

Syksyn 2023 teemat ja tapaamiset klo 18:00 – 19:30

Syyskuu
ti 25.9.
Teemana: Ihminen ja luonto.
Kirjoja: Villi luonto ja muita luontokappaleita. Likainen työ. Ilmastopolitiikan voittajat ja häviäjät.
Lokakuu
ti 31.10.
Teemana: Tarinoiden vetovoima.
Kirjoja: Kertomuksen keinoin. Kertomuksen vaarat.
Marraskuu
ti 28.11.
Teemana: Tulevaisuusmuotoilu.
Vieraanamme: Minna Koskelo.
Joulukuu
pvm auki
Teemana: Ikigai

Lue lisää aiheesta

Kirjoittajat: Tulevaisuusleijonat harrastekerho


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin