Mika Wenell: Lionstoiminnan Rakentaja ja Hyvän Tekijä

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Markkinointi ja viestintä – B-piirin voimahahmo Lions Club Tapiolasta
Piirineuvoston jäsenen haastattelu ja esittely

Piirineuvoston Aktiivi

B-piirin piirineuvoston jäsenet ovat Lions-organisaation selkäranka. Tänään haluamme esitellä piirineuvoston jäsenemme Mikan, joka tuo tullessaan paljon intohimoa markkinointiin ja viestintään. Hän kertoo meille, mikä tekee lionstoiminnasta niin erityistä.

Hyvän tekeminen ja uusien asioiden rakentaminen

Mika Wenell edustaa ylpeästi Lions Club Tapiolaa ja toimii piirineuvoston jäsenenä. Kun kysyimme häneltä, mikä on parasta lionstoiminnassa, Mika vastasi innostuneesti:

”Hyvän tekeminen ja uusien ’hienojen’ asioiden rakentaminen. Lionseissa näitä molempia voi tehdä hyvässä porukassa.”

Visio Piirin Kehittämisestä

Tulevalla kaudella Mika on asettanut itselleen selkeät tavoitteet. Hän kertoo:

”Olen ottanut ohjenuoraksi uuden strategiamme ja erityisesti sen, että nyt lähdemme rakentamaan lionsien ja klubien tarvitsemia asioita sisäisen viestinnän parantamiseen ja ulkoisen viestinnän rakentamiseen. Tavoitteenani on saada tärkein lions-tieto kulkemaan jäsenille saakka eri kanavia pitkin, kuten esimerkiksi sähköpostilla, WhatsAppilla ja klubi-illoissa. Lisäksi haluan saada kaikki suomalaiset tietoisiksi siitä, miten paljon hyvää ja erilaisia juttuja lionsit tekevät heidän lähialueellaan.”

Monipuoliset Harrastukset ja Into Purjehdukseen

Lionstoiminnan lisäksi Mika paljastaa muita intohimojaan:

”Purjehdus, videoiden tekeminen ja yleinen seurustelu ovat minulle tärkeitä. Olen aika kaikkiruokainen, kunhan porukka on hyvä. Haluaisin perustaa purjehduksen harrasteryhmän, jos vain löytyisi kiinnostuneita lions-purjehtijoita.”

Hauska Muisto Lions-Tapahtumasta

Mika ei myöskään jättänyt kertomatta hauskaa muistoaan lionstoiminnasta:

”Toki, voin kertoa Espoon vuosikokouksessa 2023 tapahtuneesta asiasta, kunhan se ei leviä muille kuin teille. Olimme sopineet RWBK:n kanssa, että he tulevat törkeästi keskeyttämään uuden liiton puheenjohtajan Mika Pirttivaaran tylsän puheen gaala-illassa lauantaina. Ajoitus oli sovittu RWBK:n klubitiloissa sanan tarkkuudella. Kun h-hetki lähestyi, niin Backstage-vastaavamme Hans Purola lähti etsimään RWBK:ta ja löysi heidät tutusta ja turvallisesta Dipolin alakerran baarista. Ongelmana oli, että he eivät enää muistaneet milloin ja mitä heidän pitikään tehdä näissä juhlissa 🫣. Alkoi tulla paniikki, koska Mikan puhe oli tosi tylsä. Hans saapui kertomaan tilanteen ja annoin ohjeeksi, että heti takaoven kautta sisään esiintymään ilman sen kummempia ajoituksia. Kun Mika sanoi sovitut sanat – ’Mutta sitten vakavampiin asioihin’ – puheessaan, alkoi takaa kuulua torvimusiikkia sekunnilleen oikeaan aikaan. Täytyy sanoa, että RWBK on kyllä ajoituksen mestari tai tuurilla se vuosikokouksen ohjelmakin onnistuu! 😀”

Video Mikan kertomasta Lions-muistosta ja kuinka se näkyi vuosikokouksen juhlijoille

Kutsu Lukijoille

Mika lähettää lämpimän kutsun kaikille, jotka haluavat osallistua lionstoiminnan kehittämiseen:

”Tulkaa kaikki mukaan klubien yhteiseen viestintäryhmään, jolla on yhteisiä työpajoja. Kivempaa tehdä yhdessä viestintää kuin kotona yksin. Lisäksi haluaisin saada Jellona.infon toimitukseen uusia ihmisiä, koska aiomme ruveta tekemään hyvin mielenkiintoisia toimituksellisia juttuja Jellona.infoon ja muihin lehtiin. Ei tarvitse osata kirjoittaa, eli kaikki voivat tulla mukaan. Tarvitaan monimuotoinen toimituskunta. 👍”

Yhteystiedot

Sähköposti: viestinta@jellona.info
Puhelinnumero: 040-1737211

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin