LC Tapiola pitää klubi-iltansa Melvin Jones -syntymäpäivälounaalla

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Lions Club Tapiola on päättänyt siirtää tammikuun klubi-iltansa B-piirin järjestämään Melvin Jones -syntymäpäivälounastilaisuuteen.

Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus klubilaisille juhlistaa yhdessä Lions Clubs Internationalin perustajan perintöä ja samalla nauttia hyvästä seurasta piirin järjestämän juhlan merkeissä. LC Tapiolan jäsenet näkevät tämän hienona mahdollisuutena saada ohjelmaa ja verkostoitumista klubi-iltaan.

Klubin presidentti toteaa: ”Melvin Jonesin syntymäpäivälounas on merkittävä tapahtuma ja on kunnia-asiamme kokoontua sen merkeissä. Siirtämällä klubi-iltamme tähän tapahtumaan voimme juhlia yhdessä muiden Lionien kanssa ja saada vaihtelua klubi-iltaamme.”

Klubi kiittää piiriä 👏👏👏 tämän hienon ja uudistuneen juhlan järjestämisestä ja odottaa innolla, mitä kaikkea makuja ja elämyksiä lounas tuleekaan tarjoamaan.

Lue lisää Melvin Jones -syntymäpäivälounaasta ja tule sinäkin mukaan


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin