Lion Heikki Hartikainen kerää pyöräilemällä tukea syöpäsairaille lapsille

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Lion Heikki Hartikainen osallistuu poikkeukselliseen hyväntekeväisyyspyöräilyyn, joka vie hänet Suomesta Pariisiin osana Team Rynkeby -tiimiä.

Team Rynkeby: Pyöräilyä vakavasti sairaiden lasten puolesta

Heikki Hartikainen, piirimme Lion, on päättänyt olla osa Team Rynkeby -hyväntekeväisyysprojektia, jossa pyöräillään Pariisiin. Tämä vuosittainen tapahtuma kokoaa yhteen ihmisiä, jotka haluavat tehdä hyvää vakavasti sairaiden lasten hyväksi. Heikki jakoi meille lisätietoa tästä merkittävästä hankkeesta.

Myös sinä voit sponsoroida syöpäsairaita lapsia joko yksityishenkilönä tai klubina – ohjeet alempana 👍

Miksi tätä projektia tehdään?

Team Rynkeby:n tavoitteena on kerätä varoja vakavasti sairaiden lasten auttamiseksi. He pyöräilevät useissa maissa ja keräävät rahaa syöpää sairastaville lapsille. Tämä projekti ei ole vain hyväntekeväisyyspyöräilyä, vaan myös tapa ylläpitää terveyttä ja fyysistä kuntoa yhdessä. Tiimi on tiivis yhteisö, jossa liikkuminen, hauskanpito ja toisista huolehtiminen ovat keskeisiä arvoja.

Elintärkeää tukea syöpää sairastaville lapsille

Team Rynkeby tukee syöpää sairastavia lapsia Suomessa keräämällä varoja Aamu Säätiölle ja Sylva ry:lle. Heidän tavoitteenaan on, että tulevaisuudessa yksikään lapsi ei kuole syöpään ja saa mahdollisimman hyvän aikuisuuden, ja tämä saavutetaan tärkeän tutkimustyön kautta.

Varainkeruu vakavasti sairaiden lasten hyväksi

Tärkeä osa Team Rynkebyn toimintaa on varainkeruu vakavasti sairaita lapsia auttavien organisaatioiden hyväksi. Tätä varten he solmivat sponsorisopimuksia yritysten kanssa. Kaudella 2022 Team Rynkebyn tukena oli 4 500 sponsoria, jotka antoivat rahalahjoituksia ja tarjosivat muita hyödyllisiä panoksia projektille. Tämän ansiosta he saivat kerättyä huikeat 10,4 miljoonaa euroa lahjoituksina, jotka jaettiin eri organisaatioille yhdeksässä eri maassa.

Vapaaehtoisten voimin

Team Rynkeby toimii vapaaehtoisvoimin, ja he saavat sponsoreiltaan suuren osan tarvittavista resursseista, kuten huoltoautot, polttoaineen, ruoan ja juoman. Osallistujat maksavat omat pyöränsä, vaatteensa ja hotellikulunsa. Tämä varmistaa, että kerätyt lahjoitusvarat menevät suoraan avun tarpeessa oleville lapsille.

Lions-yhteisön tuki Team Rynkeby -hankkeelle ja logo paitoihin

Lions-yhteisö voi tukea Heikin ja Team Rynkebyn hanketta sponsoroinnin kautta. Voit osallistua lahjoittamalla Lionsien nimissä ja auttaa saamaan Lions-logon mahdollisimman moneen Team Rynkebyn pyöräilypaitaan.

Kannustamme sinua osallistumaan tähän hienoon hankkeeseen. Jos Sinä tai klubisi haluaa olla mukana ’logo-sponsoroinnissa’, ota yhteys heikki.hartikainen@lions.fi. Tämän aikarajana on 15.12.2023 – koska paidat menevät heti alkuvuodesta 2024 logojen painatukseen.

Voit myös lahjoittaa minkä tahansa summan Sylva ry:n sivuilla olevaan keräykseen:

Lisätietoa

Lisätietoja projektista ja mahdollisuudesta osallistua löytyy osoitteesta Team Rynkeby -verkkosivut. Nyt on tilaisuutesi olla mukana tukemassa vakavasti sairaita lapsia ja antamaan panoksesi tähän merkitykselliseen matkaan.


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin