Piirikuvernöörin Kuukausikirje: 30.11.2023

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Hyvät Lions-piirin jäsenet,

Hyvät B-piirin lionit,

Itsenäisyytemme juhlinta alkaa, kun kokoontumme yhdessä 6. joulukuuta Espoon Tuomiokirkon itsenäisyyspäivän jumalanpalvelukseen ja kunnioittamaan sankarihautoja. Juhlan päätteeksi nautimme yhdessä kahvit Pitäjäntuvalla. Tämä on mainio tilaisuus tavata toisiamme ja juhlistaa Suomen itsenäisyyttä lionien tapaan. Lue lisää täältä.

Perinteinen sankarihautakäynti Hietaniemessä 13. tammikuuta on alkuvuoden kohokohtia. Tämän kunnioittavan tilaisuuden jälkeen kokoonnumme yhteiselle juhlalounaalle ravintola Lauluun juhlistamaan perustajamme Melvin Jonesin sytymäpäivää. Tulkaa mieluiten Lions-ystävien ja puolisoiden kanssa yhteiselle lounaalle.

Marraskuun tapahtumia

Marraskuussa pidimme useita onnistuneita kokoontumisia; PIHA3, PIHA4, PIFO ja PINE2 kokoukset kokoontuivat eri puolilla piiriämme, niin kasvokkain kuin hybridimuodossakin. Kokouksissa keskityimme niin palveluprojekteihimme kuin koulutukseemme – yhdessä tekemisen meininki oli vahvasti läsnä. Nimilyhenteet ovat tuttuja monille teistä, mutta jos kaipaatte selvennystä, suuntautukaa Jellona.infon sivuille.

Jäsenhankintaan uudet presentaatiot ja tutustumissivu

Jäsenhankintamme on saanut uutta vauhtia uuden rekrytointi-sivun ja -presentaatiopohjan myötä. Klubit voivat hyödyntää näitä materiaaleja uusien jäsenten hankinnassa ja toimintamme esittelyssä. Tämä digitaalinen työkalu on tehokas tapa tuoda lionshenkeämme lähemmäksi yhteisöämme ja houkutella uusia auttavia käsiä mukaan toimintaamme.

Huom: Klikkaamalla ikonia pääset lataamaan presentaatiopohjat itsellesi ja muokkaamaan niistä klubisi oman esityksen.

Jäsentiedotuksen parantamista seuraavassa klubi-illassanne

Kehotan teitä – ellette ole jo tehneet – myös parantamaan klubilaisten jäsentiedotusta seuraavassa klubi-illassa liittymällä uusiin viestintäkanaviimme ja auttamaan kaikki saamaan Jellona.infon uutiset kännyköihin. Tutustu ohjeisiin alla olevalla nappulalla.

Ennakkotietoja tulevista tapahtumista

Tulevaisuuteen katsoen, merkatkaa kalenteriinne jo nyt 27. tammikuuta 2024, jolloin järjestämme veteraaniseminaarin. Lisätietoja ja kutsut lähetetään, kun tapahtumapaikka varmistuu. Lisäksi muistutan teitä sijoittamaan klubeissanne arvoihimme ja hankkimaan ritareita ja Melvinejä sekä tukemaan toimintaamme ostamalla Arne Ritari adresseja.

Yhteistyöterveisin,

Piirikuvernööri Pauli Anttila


Piirikuvernööri Pauli Anttila
DG 2023-2024
LC Espoo/Keskus
045 2091 299Jaa meidän hyviä juttuja muillekin