Suomen Rauhanjulistekilpailun voitti 12-vuotias Miia Häyrinen G-piiristä

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Suomen edustaja kansainväliseen rauhanjulistekilpailuun on valittu. Kuvernöörineuvoston kokouksessa äänestettiin ja valinta kohdistui Miisa Häyrisen työhön G-piiristä.

Tämän kauden teema ”Uskalla unelmoida” sai arvoisensa edustajan Miisan työn, joka keräsi 30% annetuista äänistä, kautta. Työssä ”Rauhankyyhky levittää rauhan koko universumille” Miisa kiteyttää rauhan merkityksen universaaliksi voimaksi, joka alkaa maapallolta ja levittäytyy avaruuteen.

Häyrisen työ on ihailtava osoitus siitä, miten erilaisuus ja arvokkuus muodostavat rauhan perustan. Kilpailun toisen sijan jakoi Emma Herrala L-piiristä unelmia korostavalla työllään ja kolmannen sijan sai Iina Multanen M-piiristä, jonka työ ”Rauha koostuu monista asioista” voitti yleisöäänestyksen.

Lue lisää:


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin