Kuvernöörin joulutervehdys 2023 ja kutsu Melvin Jones -syntymäpäivälounaalle

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Hyvät Lionit,

Joulu on taas nurkan takana, tuo vuoden ihanin aika, jolloin meitä ympäröi ystävällisyys ja lämpö. Tämän joulun lähestyessä toivon, että jokainen teistä löytää aikaa ulkoilla ja nauttia talven kauneudesta. Muistakaa myös käydä katsomassa vanhuksia ja laulaa joululauluja, jotka tuovat iloa ja valoa pimeyteen. Samalla muistakaa sukulaisia ja ystäviä, sillä juuri yhdessäolo tekee joulusta niin erityisen.

Joulu on aikaa pysähtyä ja arvostaa elämän pieniä ihmeitä, muistuttaen meitä siitä, että Lionsina meidän voimamme on yhteisössä ja yhteisessä hyvässä.

Henkilökohtaisesti olen ilmoittautunut aattona Kaivoon pukiksi ja Tapaninpäivänä aion kiertää hoivakoteja laulamassa. Tämä on minulle sydämen asia, ja toivon, että moni teistä löytää omat tapansa tuoda iloa ja valoa ympärillämme oleville.

Ilmoittaudu puolison ja lions-ystävien kanssa Melvin Jones -syntymäpäivälounaalle 15.12. mennessä

Haluan myös muistuttaa teitä tulevista tapahtumistamme. Muistakaa ilmoittautua 15.12. mennessä Melvin Jones -syntymäpäivälounaalle, joka järjestetään lauantaina 13. tammikuuta 2024 heti sankarihautojen kunniakäynnin jälkeen. Tämä lounastilaisuus on jälleen elvytetty hienona perinteenä tilausravintola Laulussa (Hietaniemenkatu 2, Kamppi). Se on loistava tilaisuus tavata toisiamme ja juhlia yhdessä perustajamme syntymäpäivää.

Tammikuussa PIFO 3 – teemana veteraanit

Lisäksi, merkitkää kalentereihinne lauantai 27. tammikuuta kello 14-19. Silloin järjestämme PIFO3 koulutustapahtuman teemana veteraanit, paikkana Marjattakoulu. Tarkemmat tiedot ja ohjelman löydätte Jellona Infosta ennen joulua. Luvassa on todella laadukas ohjelma, joka ei varmasti jätä ketään kylmäksi.

Tänä jouluna, haluan korostaa keskinäisen kehumisen merkitystä. Se on pieni teko, jolla on suuri vaikutus. Jokainen meistä ansaitsee tunnustusta tehdystä työstä ja panoksesta yhteisömme hyväksi.

Toivotan teille kaikille rauhallista ja iloista joulua sekä onnellista uutta vuotta. Nähdään pian tulevissa tapahtumissamme!

Lämpimin terveisin,
Piirikuvernööri Pauli


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin