Della ja Kaisla – McMountain duo – esiintyvät Lions Rajaton Joulu -hyväntekeväisyyskonsertissa

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Ebelin opiskelijat, Della ja Kaisla, valmistautuvat esiintymään vuotuisessa Lions Rajaton Joulu -hyväntekeväisyyskonsertissa. Tämä tilaisuus antaa heille arvokasta esiintymiskokemusta ja mahdollisuuden jakaa musiikillisia taitojaan yli 600 hengen yleisölle.

Della ja Kaisla esiintyvät McMountain duona konsertin väliajan jälkeen ja he esittävät Kaislan sanoittaman ja yhdessä sovitetun biisin ”Auringonlaskussa” sekä jouluisan ”Jingle bell rock!” -kappaleen.

McMountain Duon Dellan ja Kaislan haastattelu

Ebeli tarjoaa nuorille muusikoilleen korkeatasoista opetusta, keskittyen bändityöskentelyyn ja improvisointiin. Joka vuosi Ebelistä valitaan lahjakkaita nuoret esiintymään tässä joulukonsertissa, ja tänä vuonna Della ja Kaisla ovat saaneet tämän ainutlaatuisen tilaisuuden.

Lisätietoja Ebelistä löytyy heidän kotisivuiltaan, ja konsertin liput ovat saatavilla Lippu.fi -sivustolta.


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin