Piirikuvernöörikirje 1/2024

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA LEIJONAT

Toivotamme sinut tervetulleeksi vuoden alkuun, joka on täynnä yhteisöllisyyttä ja yhteistyötä. Tammikuussa järjestämme kaksi merkittävää tapahtumaa, jotka kutsuvat meitä muistamaan historiamme ja juhlistamaan yhdessäolomme hetkiä.

13.1. Sankarihaudoilla seppeleen laskut

Vuotuinen perinteenne jatkuu sankarihaudoilla seppeleen laskun merkeissä. Voit löytää kutsun ja tarkistaa mahdolliset vapaa paikat Jellona-infosta. Yksityiskohtia ja ilmoittautumisia voi tarkastella osoitteessa: Jellona Info – Melvin Jones Syntymäpäivälounas.

29.1. Seminaari ”Itsenäisyys – ja sen säilyttäjät” Marjattakoululla klo 14.30-19

Seminaarimme, joka kunnioittaa itsenäisyytemme sankareita, pyrkii antamaan syvemmän ymmärryksen suomalaisuudesta ja Karjalan historiallisesta roolista. Kari Kallonen, Lauri Törnin elämään perehtynyt asiantuntija, johtaa esitelmää ja näyttelyä. Juha Miettinen, arvostettu kartta-asiantuntija ja suunnistuksen Suomen mestari, tuo meille ainutlaatuisen näkökulman sota-ajan karttojen kautta. Kadettikoulun rehtori, prikaatikenraali Mika Kalliomaa, antaa juhlapuheen, jota ei kannata jättää kuulematta. Lisäksi kuulemme Tiina Lehtinevan syvällisiä kirjoituksia itsenäisyydestämme Pauli Anttilan kertomana, sekä Veijo Rintakosken multimediaesityksen, joka pohjautuu runoilija Yrjö Jylhän tuotantoon. Historioitsija ja kansanedustaja Teemu Keskisarja avaa meille suomalaisuuden synnyn ja kehityksen salat.

Seminaarin kahvitauot tarjoillaan online-kahviona, ja ne sisältyvät seminaarimaksuun, joka on 49€. Tämä on hieno tilaisuus verkostoitua ja nauttia yhdessä laadukkaasta ohjelmasta. Ilmoittautumisen seminaariin voi tehdä Jellonainfon kaavakkeella.

Yhteistyöterveisin,


Piirikuvernööri Pauli Anttila
DG 2023-2024
LC Espoo/Keskus
045 2091 299Jaa meidän hyviä juttuja muillekin