Kutsu Kuvernöörineuvoston kokoukseen

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Tervetuloa Kuvernöörineuvoston kokoukseen merelliselle Kirkkonummelle 15.-17.3.2024:

  • Suomen Lions-liiton maaliskuun Kuvernöörineuvoston kokous järjestetään Kirkkonummella 15.-17.3.2024. Upeat puitteet tapahtumalle tarjoaa Espoonlahden rannalla Masalassa sijaitseva Majvikin kokous- ja kongressihotelli nykyaikaisine kokoushuoneineen ja viihtyisine juhlatiloineen. Bonuksena kokouspaikalle ovat tasokas keittiö, ympäristön luonnonrauha, merelliset maisemat sekä runsaat pysäköintitilat. Majvikiin on helppo tulla, se sijaitsee vain 25 kilometrin päässä Helsingistä, Kehä III:n varrella.
  • Puoliso-ohjelmaan osallistuvat kutsutaan la 16.3. lounasretkelle tutustumaan Pokrovan ortodoksiseen luostariyhteisöön (5 km Majvikista) ja sen, entisestä hevostallista rakennettuun, Neitsyt Marian suojeluksen kirkkoon puutarhoineen. Päärakennuksessa on putiikki, josta voi käteisellä ostaa veljestön valmistamia tuotteita ruokailun jälkeen. Lounasretkelle on järjestetty kuljetus.
  • Tapahtumaan tulee ilmoittautua 11.2.24 mennessä: Iomoittautumisaika on menyt ohi.

Hotellihuonevaraukset

Hotellihuonevaraukset tehdään suoraan Hotelli Majvikiin: sales@majvik.fi tai puh. 09 295 511

1 hengen huone 139€/yö, 2 hengen huone 160€/yö – Kiintiötunnus 60323/LIONS-KVN 11.2.2024 mennessä tehdyille varauksille. Hintaan sisältyy aamiainen ja kuntosalin käyttö.

Mahdolliset ryhmien pöytävaraukset lauantai-illalle

Mahdolliset ryhmien pöytävaraukset lauantai-illalle:Kvn.kirkkonummi@gmail.com


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin