Vuosikokous 2024, Turku

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Turussa on föri ja funikulaari – testaa molemmat!

Olethan tulossa? Ennakkoilmoittautuminen on ollut käynnissä jo muutaman viikon. Mikäli klubisi edustajat eivät vielä ole käyneet vahvistamassa osallistumistaan, se kannattaa tehdä pikaisesti. Passien hinnat ovat edullisemmat 31.3.2024 saakka, siinä hyvä syy hoitaa asia kuntoon. Mitä jos kerrankin lähtisitte liikkeelle isommalla porukalla. Reissussa tutustuu toisiinsa tunnetusti entistä syvällisemmin. Kokoushan pidetään maineikkaassa Logomossa, joka jo sinänsä on näkemisen arvoinen tapahtumapaikka.

Vuonna 2016 pidetyn vuosikokouksen osallistujat muistavat Logomon monestakin asiasta, ei pelkästään salamannopeasti pöytiin tarjoillusta juhlaillallisesta. Näin tulee tapahtumaan tälläkin kertaa. Vaikka tuleva tapahtuma tällä kertaa onkin virallisesti yksipäiväinen, olemme järjestäneet mielenkiintoista ohjelmaa ja yhdessäolomahdollisuuksia jo perjantaillekin.

Perjantaina on New Voices tapahtuma nimeltä ”Lions- erilaisuudesta moninaisuuteen ja taitoja elämiseen”. Asiantuntijapuheenvuorossa pääsemme tutustumaan tunneilmaston johtamiseen ja sitä kautta elämisen taitoihin. Uutta meille kaikille. Voit tietysti osallistua myös Lions Golfmestaruuskilpailuun – Lions SM Golf 2024. Mestaruuskilpailu pelataan Aura Golfin laadukkaalla kentällä luonnonkauniissa Ruissalon saaressa.

Lauantai on varsinainen Lions-liiton vuosikokouspäivä. Kokous pidetään Logomossa ja sinne hoidamme kuljetuksen hotellistasi. Puolisoille on silloin varattu ohjelmaa ja valittavana on risteilyä saaristossa M/S Rudolfinalla, vierailua Alvar ja Aino Aallon arkkitehtoniseen mestariteokseen eli kuuluisaan Paimion parantolaan – Paimio Sanatoriumiin tai valintasi mukaan kuuntelemaan Förin äijää eli Markku Heikkilää teemalla ”Turkulaiseksi kolmessa vartissa eli oireet ja hoito”. Lauantaina illalla nautimme yhdessä iltajuhlasta. Tätä en nyt enempää avaakaan.

Ja kyllähän Turussa itsessäänkin on paljon nähtävää ja koettavaa. Kuka uskaltaa testata kuuluisan funikulaarimme tai käydä yli 700 vuotta vanhassa upeassa tuomiokirkossa. Myös yli 700 vuotta vanha Turun linna on sekin näkemisen arvoinen.

Tutustu ohjelmaan, majoittumismahdollisuuksiin ja osallistumispasseihin kokouksen kotisivuilla (vuosikokous.lions.fi tai suoraan vk2024.lions-piiri107a.fi). Sieltä löydät kaikki muutkin ohjeet ja tarvittavat tiedot paikalle saapumiseen ja kokouksessa toimimiseen.

Ennakkoilmoittautuminen liiton järjestelmään onnistuu kokouksen tai liiton sivujen kautta kirjautumalla osoitteessa www.lions.fi/rekisteri ja valitsemalla valikosta ”Ilmoittautuminen tilaisuuksiin”.

Majoituksia varten on kokouksen sivuilla tietopaketti, jonka avulla löydät itsellesi parhaiten sopivan yösijan. Käy heti katsomassa, mihin asti kokousta varten varatut huoneet ovat kiintiön sisällä. Ne siirtyvät yleiseen myyntiin hotellikohtaisesti tietyn päivämäärän jälkeen. Olemme järjestämässä myös karavaanareille liikkuvien yösijojen paikkaa, ja siitä tiedotamme kotisivuilla heti, kun asia on tarkentunut.

Tapaamisiin!

Vuosikokouksen päätoimikunta

Markku Patrikainen, tiedotus


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin