Leijonat ja tulevaisuusajattelun taidot

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Kun ihmiset ja yhteisöt ryhtyvät pohtimaan yhteiskuntaa ja arkea muokkaavia kehityskulkuja ja kuvittelemaan erilaisia tulevaisuuksia, se auttaa myös näkemään muutostarpeita ja mahdollisuuksia. Näiden tunnistamisen kautta pääsee kiinni siihen, miten tässä hetkessä kannattaisi toimia, jotta tulevaisuus olisi parempi mahdollisimman monille. … Tulevaisuusajattelu on taito, jota voi harjoitella ja se voi karttua myös osallistumalla tulevaisuuskeskusteluihin ja -työskentelyyn. Sitran Tulevaisuusvalta julkistuksesta

Käytetään Lionsien supervoimia hyväksi

Yksi järjestömme supervoimia on kattava kansallinen ja kansainvälinen verkosto, jonka jäseninä meillä on mahdollisuuksia tehdä maailmasta parempi paikka. Voimme kaikki vaikuttaa, koska tulevaisuudet muovautuvat ihmisten vuorovaikutuksessa. Meillä on mahdollisuus saada nuorten, ikääntyvien, auttajien ja autettavien äänet kuulumaan paljon nykyistä kuuluvammin. Tulevaisuus ei ole samanlainen kuin nykyisyys ja tarvitaan vaihtoehtoisia näkemyksiä, että tulevaisuus olisi suotuisa mahdollisimman monelle. Uskalla uneksia sopii yhtä hyvin sytykkeeksi lionsien ajattelun avartamiseen kuin koululaisten rauhanjulistekilpailuunkin.

Tulevaisuusleijonat on harrastekerho kaikille

Tulevaisuusleijonat on kaikille leijonille ja leoille avoin harrastekerho, jossa inspiroidumme erilaisista tulevaisuuteen vaikuttavista teemoista kirjojen,
kiinnostavien puhujien ja tulevaisuustapahtumien kannustamina. Tänä keväänä osallistumme myös Sitran tulevaisuusvalta webinaareihin. Testaamme ja jaamme osallistamisen ja ideoinnin menetelmiä klubeille, jotka haluavat laajentaa aikaperspektiiviään.

Kevään teemat ja tilaisuudet

KuukausiTeema
Tammikuu (30.1. klo 18)Luonto ja terveys
Helmikuu (27.2. klo 18)Talous
Maaliskuu (26.3. klo 18)Vaihtoehtoiset faktat
Huhtikuu (23.4. klo 18)Tekoäly
Toukokuu (28.5. klo 18)Live tilaisuus Pitäjänmäen kirjastossa
Helsingissä vierailijana Kotakorpi, Kerttu: Suomen luonto 2100: tutkimusretki
tulevaisuuteen

Tule sinäkin mukaan tulevaisuuskeskusteluun. Kevään verkkotapaamiset ovat tiistaisin 30.1., 27.2., 26.3., 23.4. ja 28.5. klo 18 alkaen. Teemoja:
Tammikuu: Luonto ja terveys, Helmikuu: Talous, Maaliskuu: Vaihtoehtoiset faktat, Huhtikuu: Tekoäly, Toukokuu: Live tilaisuus Pitäjänmäen kirjastossa Helsingissä vierailijana Kotakorpi, Kerttu: Suomen luonto 2100: tutkimusretki tulevaisuuteen.

Tulevaisuuleijonien WhatsApp -ryhmä

Kun liityt Tulevaisuusleijonat WhatsApp-ryhmään, saat ajantasaista tietoa teemoista ja vierailijoista sekä linkin tapahtumiin.

Liity Tulevaisuusleijonat -harrasteryhmään

Tulevaisuuleijonien liittymislomake
Liity Tulevaisuusleijoniin ja heidän WhatsApp-ryhmään tällä lomakkeella.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Nimi
Tämä puhelinnumero liitetään Tulevaisuusleijonien WhatsApp -ryhmään, missä osallistut Tulevaisuusleijonien toimintaan ja saat kutsut tapahtumiin.
Haluan liittyä Tulevaisuusleijoniin

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin