Lions Club Komeettojen juhlakonsertti – Jarkko Aholan ääni lumoaa Korsossa SU 3.11.2024

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Lions Club Komeettojen perinteikäs, nyt jo 20. kertaan järjestettävä konsertti saa tänä vuonna erityisen säihkeen, kun lavalle astuu suomalaisen musiikin karismaattinen voima, Jarkko Ahola. Konsertti järjestetään sunnuntaina, 3. marraskuuta 2024, klo 15.00 alkaen Lumon monitoimikeskuksessa, Korsossa.

Jarkko Ahola on artisti, jonka nimi on synonyymi poikkeukselliselle musiikilliselle lahjakkuudelle ja tunteikkaalle esiintymiselle. Aholan ääni on tunnistettasekä se on voimakas, puhdas ja täynnä tulkinnan syvyyttä. Hänen monipuolinen repertuaarinsa kattaa kaiken raskaasta rockista klassisiin sävelmiin, mukaan lukien omia kappaleita sekä sydämeen käyviä tulkintoja kansainvälisistä hiteistä.

Lipputilaukset

Konsertin liput ovat nyt myynnissä, hintaan 48 euroa kappale. Tapahtuma tarjoaa myös mahdollisuuden nauttia väliaikatarjoilusta, johon kuuluu kahvi ja leivos vain 8 euron lisämaksusta. Toimituskulut ovat 4 euroa per lähetys (1–5 lippua) ja 6 euroa (6–20 lippua). Koska Jarkko Ahola tunnetaan erittäin suosittuna esiintyjänä, suosittelemme varaamaan lippusi pikaisesti, jotta et jää paitsi tästä konsertista.

Liput tilataan sähköpostilla osoitteesta: lions.komeetat@gmail.com

Tule mukaan viettämään iltapäivää, joka täyttyy unohtumattomista musiikillisista hetkistä, ja samalla tukemaan Lions Club Komeettojen hyväntekeväisyystyötä.

Tutustu Jarkon musiikkiin


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin