B-piirin uusi johtokolmikko ja tulevan kauden painopistealueet

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Onnittelemme lämpimästi Heikkiä (piirikuvernööri), Marsaa (1. varapiirikuvernööri) ja Teemua (2. varapiirikuvernööri) valinnasta ensi kaudelle! Uusi johtokolmikko listasi meille omaa työnjakoaan ja painopistealueta heti valinnan jälkeen.

Heikki Viika, Piirikuvernööri, LC Espoo/Matinkylä


Heikki korostaa uusien klubien perustamisen tärkeyttä tulevalla kaudella. Hän muistuttaa piirin aiemmista saavutuksista uusien klubien perustamisessa ja herättää henkiin kuolleita klubeja. Heikki mainitsee kolme keskeistä projektia: kaksi Lions-klubiprojektia ja yhden Leo-klubin.

Marsa Bäck, 1. Varapiirikuvernööri, LC Helsinki/Ruoholahti


Marsa painottaa uusien jäsenten tärkeyttä ja heidän hyvinvoinnistaan huolehtimista. Hän toivoo, että piiriin liittyisi jäseniä useista eri kieliryhmistä, mukaan lukien englannin-, ranskan- ja saksankielisiä jäseniä, jotta Lions-toiminta voi monipuolistua ja kasvaa.

Teemu Laitinen, 2. Varapiirikuvernööri, Helsinki/Timantit


Teemu keskittyy jäsenistön ja klubien välisen yhteistoiminnan edistämiseen. Hän uskoo, että yhteistyöllä voidaan saavuttaa enemmän ja tuoda uusia toimintatapoja klubien arkeen. Hän myös kannustaa jatkamaan perinteisten aktiviteettien parissa vanhoilla, hyviksi koetuilla tavoilla.

Toivotamme uudelle johtokolmikollemme hyvää onnea ja menestystä ns. kuvernööriputkessa ja odotamme innolla uuden kauden alkamista.


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin