Lions-liiton varapuheenjohtajaksi valittiin Antti Juva

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Antti Juva (LC Tampere/Kaukajärvi) valittiin Suomen Lions-liiton varapuheenjohtajaksi Turun Logomossa 25.5.2024. Marsa Bäck haastattelee vastavalittua varapuheenjohtajaa.

Kuka on Antti Juva?

Antti Juva syntyi Uudessakaupungissa vuonna 1957 ja on diplomi-insinööri koulutukseltaan. Hän muutti Tampereelle opiskeluaikoinaan ja suoritti myös Hyväksytty Hallituksen Jäsen (HHJ) -tutkinnon. Juva on toiminut useissa merkittävissä tehtävissä Lions-toiminnassa, mukaan lukien kolminkertainen kausi klubin presidenttinä ja kahdesti sihteerinä. Lisäksi hän on toiminut lohkon puheenjohtajana ja piirin koulutustoimikunnassa.

Antti Juva on aktiivinen monissa järjestöissä ja hänellä on laaja kokemus niin kansainvälisistä kehitysprojekteista kuin uuden liiketoiminnan synnyttämisestä. Hän on myös osallistunut useisiin Lions-liiton ja Lionsien kansainvälisiin vuosikokouksiin.

Kampanjateemat ja tavoitteet

Antti Juvan kampanja keskittyi klubien hyvinvoinnin tukemiseen ja jäsenten tyytyväisyyden parantamiseen. Hän korosti klubien ja piirien yhteistyön tärkeyttä sekä Lions-toiminnan tunnettuuden ja näkyvyyden lisäämistä niin paikallisesti kuin valtakunnallisesti. Juvan mukaan Lions-toiminnan ydin on klubeissa, ja jokainen klubi on ainutlaatuinen ja omaehtoinen. Hänen tavoitteenaan on varmistaa, että klubeilla on tarvittavat resurssit ja tuki, jotta ne voivat menestyä palvelutyössään.

Juva on erityisen kiinnostunut lasten ja nuorten mielenterveysongelmista, ja hän pyrkii löytämään ratkaisuja tähän kasvavaan kansalliseen haasteeseen yhteistyössä nykyisten ja uusien kumppaneiden kanssa. Hänen visionaan on myös vahvistaa Lions-liiton taloudellista perustaa uusilla tavoilla ja lisätä järjestön tunnettuutta.

Kokemus ja ansiot

Antti Juva on ollut aktiivinen Lions-liitossa jo pitkään. Hänellä on ollut merkittäviä rooleja, kuten piirikuvernööri ja toiminnan ja talouden suunnittelutoimikunnan jäsen. Hänen kokemuksensa ja osaamisensa takaavat vahvan pohjan Lions-liiton varapuheenjohtajan tehtävään. Hän on palkittu muun muassa 100 % presidentin ansiomerkillä ja Tekniikan Akateemisten kultaisella ansiomerkillä.

Antti Juva asuu Tampereella vaimonsa Kaisan kanssa, ja heillä on kaksi aikuista lasta sekä kaksi lastenlasta. Hän on aktiivinen purjehtija ja nauttii erityisesti Turun saariston vesillä liikkumisesta.


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin