Kutsu Lioniksi – kampanja alkaa 17.8. Narinkkatorilla

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Lions Suomen B-piiri käynnistää uuden ja jännittävän Kutsu Lioniksi -kampanjan lauantaina 17.8.2024 klo 10:30 – 17:00 Helsingin Narinkkatorilla. Tapahtuma tarjoaa monipuolista ohjelmaa, aktiviteetteja ja esittelyjä, jotka tuovat Lions-toiminnan tutuksi kaikille kiinnostuneille. Kampanjan tavoitteena on houkutella uusia jäseniä mukaan toimintaan neljästä eri kohderyhmästä: lapsiperheet, eläkeläiset, merkityksellistä harrastusta etsivät sekä nuoret.

Lapsiperheet pääkohteena

Erityisesti lapsiperheille suunnatuksi ohjelmaksi on ajateltu muun muassa Leijonajuoksu, jossa perheen pienimmät pääsevät näyttämään nopeutensa ja ketteryytensä. Tämän ohessa lasten vanhemmille tarjotaan tietoa siitä, miten he voivat löytää uuden ja merkityksellisen harrastuksen Lions-toiminnasta. Tämä on yksi ajatus ja järjestelytiimi haluakin saada uusia tuoreita ideoita sinulta.

Eläkeläisille ja isovanhemmille merkityksellistä tekemistä eläkepäiville

Eläkeläiset eli lasten isovanhemmat voivat tutustua Lions-toimintaan ja löytää uuden harrastuksen, joka tuo merkitystä ja sosiaalista kanssakäymistä eläkepäiviin. Erityisesti esillä ovat Lionsien yhteisölliset projektit ja mahdollisuudet osallistua erilaisiin vapaaehtoistoimintoihin.

Merkityksellistä harrastusta etsivät

Kaikille merkityksellistä ja yhteiskuntaa hyödyttävää harrastusta etsiville tarjotaan tietoa Lions-toiminnan monipuolisista mahdollisuuksista. Ständeillä esitellään erilaisia projekteja ja vapaaehtoistyön muotoja, joihin voi osallistua.

Leo-toiminta mukaan

Nuorisoa houkutellaan mukaan Leo-toimintaan, joka tarjoaa nuorille mahdollisuuden kehittää johtamistaitojaan, osallistua vapaaehtoistyöhön ja luoda uusia ystävyyssuhteita. Leo-klubien esittelyssä nuoret saavat tietoa siitä, miten he voivat liittyä mukaan toimintaan ja tehdä positiivista muutosta yhteiskunnassa.

Klubien ideat ja osallistuminen

Edellä mainitut ideat ovat alustavia. Kaikki Lions-klubit voivat tuoda omia ideoitaan ja projektejaan esille tapahtumassa. Tämä voi sisältää esimerkiksi silmäsairaalaprojektin esittelyä, Ukrainan kaminoiden esittelyä, aurinkokeittimen esittelyä tai muita mielenkiintoisia hankkeita. Ideoiden monipuolisuus ja innovatiivisuus ovat tervetulleita!

Ilmoittautuminen

Piirin ständille tarvitaan neljä reipasta lionia, joten kaikki halukkaat voivat ilmoittautua piirikuvernöörille sähköpostitse osoitteeseen:

piirikuvernoori@jellona.info

Jos haluat mukaan järjestelytoimikuntaan, ilmoittaudu myös piirikuvernööri Heikille.

Tule mukaan ja osallistu

Tämä on loistava tilaisuus tutustua Lions-toimintaan, löytää uusia ystäviä ja saada tietoa monipuolisista mahdollisuuksista vaikuttaa positiivisesti yhteiskuntaan. Nähdään Narinkkatorilla lauantaina 17.8.2024!


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin