Dreams yhdistää voimansa Yeesin ja Lions Questin kanssa – Nuori.fi – Lasten ja nuorten säätiö

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: center;} .FBIImage img {max-height: 300px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Lappeenrannassa vietetään tänään unelmien täyteistä päivää. Lasten ja nuorten säätiön Dreams-ohjelma aloittaa kouluvierailuyhteistyön Yeesi ry:n ja Lions Questin kanssa ja järjestää tänään Unelmapäivän Lauritsilan yläkouluun. Yhteistyö toteutetaan Punainen Sulka -keräystuottojen voimin. -Anna-Kaisa- #LionsFinland #lions
Dreams yhdistää voimansa Yeesin ja Lions Questin kanssa Lasten ja nuorten säätiön Dreams-ohjelma aloittaa kouluvierailuyhteistyön Yeesi ry:n ja Lions Questin kanssa. Lappeenrannassa Lauritsalan yläkoulussa järjestetään keskiviikkona 4.4. Unelmapäivä, kun koululle saapuu Dreamsteri ja muu……

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin