ARS:n hallitukseen uusia jäseniä

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: center;} .FBIImage img {max-height: 300px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Suomen Lions-liiton hallitus valitsi kokouksessaan Arne Ritari -säätiön hallituksen jäseniksi kausille 2018 – 2021 Kari Inkeroisen (LC Nurmes/Pielinen) ja Risto Uiton (LC Kauhava/Helahoito). Onnea tehtävään valituille. -Anna-Kaisa- #LionsFinland #lions
Lions-liiton hallitus valitsikokouksessaan 26.4.2018 Arne Ritari -säätiön hallituksen jäseniksi kausille2018 – 2021 ·Kari Inkeroisen, LC Nurmes/Pielinen (107-H) ja·Risto Uiton, LC…

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin