LC Siuntio – Sjundeå/ Charlotat: Vielä ehtii le

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 300px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Vielä ehtii leipomaan. Charlotta-leivoskilpailun alkukarsinta on siis tiistaina 12.6 klo 19 Scandic Siuntion kahviossa. Leivoksia voi tuoda kylmäsäilytykseen jo päivällä ja samalla täyttää yhteystietolomakkeen. Charlotta-leivoskilpailun periaatteita: 1. Kilpailu on avoin kaikille. 2. Alkukarsinta on 12.6 klo 19 Scandic Siuntion kahviossa. 3. Kilpailija tuo raatia varten kaksi samanlaista leivosta arvioitavaksi. Leivokset voi tuoda kahvion kylmiöön samana päivänä säilytettäväksi. 4. Kilpailuun voi tuoda samasta leivoksesta eri variaatioita (esimerkiksi perusleivos, laktoositon, gluteeniton). 5. Mikäli leivos läpäisee alkukarsinnan, leivosta voi edelleen kehittää kesän aikana. 6. Viisi parhaiten menestynyttä leivosta pääsee loppukilpailuun, joka pidetään 1.9. Siuntio-päivässä vanhalla palloiluhallilla. 7. Loppukilpailussa valitaan Charlotta-leivos ja erikseen yleisön suosikki. 8. Charlotta-leivoksen valintakriteerit: Leivokseen liittyy tarina Siuntion historiasta tai Charlotta Lönnqvististä. Muina valintakriteereinä ovat herkullinen maku, houkutteleva ulkonäkö ja tekninen toteutettavuus. 9. Charlotta-leivoksen resepti jää charlotille, jotka myöhemmin myyvät voittajaleivosta kahvioissaan eri tapahtumissa. Leivoksen myynnistä saatava tuotto menee lyhentämättömänä siuntiolaisten lasten ja nuorten hyväksi. 10. Yleisön suosikki ratkaistaan ulkonäön perusteella. Sen resepti on avoin kaikille. 11. Raadissa ovat edustajat LC Siuntio-Sjundeå /Charlotista, Keski-Siuntion Martoista, Siuntion kunnasta, Scancic Siuntiosta ja Suomen Gastronomien Seuran kunniapuheenjohtaja Raili Koroma.