LIONS CLUB ESPOO: Joulukuun klubi

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Joulukuun klubi-iltaa vietämme Pahnajuhlana avec. Sihteeri lähetti (12.11.) kutsun ja ilmoitti, että poikkeamme ”salaisuusperinteestä”: tänä vuonna juhlimme ma 3.12.2018, klo 19:00 Tapiolan kirkossa osallistumalla hyväntekeväisyskonserttiin, jonka järjestää Espoon Unicefin. Liput 30 €/hlö (lipputulot menevät Syyrian lasten hyväksi). Konsertin jälkeen iltapala Tapiola Gardenissa. Olet saanut kutsun ja ohjeet sähköpostiisi. Vahvista ensi tilassa osallistuminen sihteerille (ellet ole sitä vielä tehnyt), ilmoita myös mahdollinen este. Tervetuloa!

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin