Vesivoimaa verkostoista | Biotalous – Bioeconomy

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Leijonat puhtaan veden puolesta -hanke nostettiin esille Ympäristöministeriön blogissa lupaavana esimerkkinä yhteistyön voimasta ja verkostojen vaikuttavuudesta vesiensuojelutyössä. Projektipäällikkö Karoliina Vilander Suomen Lions-liitosta toteaa, että vesiensuojelutyö on elämänpelastustyötä, jota ei tehdä puolella sydämellä. Mahtavaa, että ministeriö kokoaa vesiensuojetyön ammattilaiset yhteen tekemään töitä. Yhdessä ollaan vaikuttavimmillamme. -Anna-Kaisa- #LionsFinland #lions #puhtaatvedetlions #kärkihanke
Blogi Jenni Jäänheimo YM: Vesien ja merenhoidon kärkihanke on tuonut lisää mahdollisuuksia vesien kunnostajille ja innostanut mukaan uusia toimijoita….

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin