Suomen Lions Quest: 5.3. Lions Ques

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
5.3. Lions Quest henkilökunnan Unelmapäivä -koulutuksen edellä: Jakomäen koulun henkilökunnan kahvihuoneessa on oma maskottinalle, jonka viereen Questin tunnekasvattaja-Qintus hetkeksi istahti. Sain istua helsinkiläisten kasvattajien kanssa ja jutella koulun arjesta. Tulin keskelle työpäivää, joka oli täynnä oppilaiden villejä touhuja ja aikuisten kiirettä. Kuitenkin Jakomäen kasvattajat kertoivat hienoista ja tärkeistä lapsista; kuulin lämpimien ja välittävien aikuisten puhetta. ♥️ Niin totta täälläkin: ’Lapsistamme näkee vuosikymmenen jälkeen, mikä meille on ollut tärkeää’. Jakomäessä halutaan tukea parhaalla mahdollisella tavalla sitä, että nuoret löytävät oman, positiivisen paikkansa yhteiskunnassa.

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin