LION 2 / 2019

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Uunituore LION-lehti 2/19 kolahtaa tänään jäsenille postilaatikkoon tai viimeistään lähipäivinä. Lue numerosta 02/19 muun muassa kuinka sydäniskurikampanja käynnistyi, mitä pohjolan lionit päättivät Norjassa ja lionstoiminnasta tehdystä tutkimuksesta, jonka mukaan vapaaehtoistyölle on tarvetta sekä monista muista mielenkiintoisista aiheista. LION 02/19 on ilmestynyt myös digilehtenä osoitteessa www.lions.fi/lionlehti. -Anna-Kaisa- #LionsFinland #lions #lionlehti
SYDÄNISKURIKAMPANJA KÄYNNISTYI POHJOLAN LIONIT NORJASSA NSR-kokouksessa pohdittiin pohjoismaisen yhteistyön tehostamista Tavoitteena tuhat uutta sydäniskuria Suomeen VAPAAEHTOISTYÖLLE ON TARVETTA Monta tapaa tehdä hyvää. SUOMEN LIONS-LIITTO RY Tutkimuksessa lionstoiminnan haasteeksi koettiin……

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin