Suomen ympäristökeskus SYKE

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Jyväskylässä vietetään tulevana viikonloppuna todellista luonnonystävän messuviikonloppua! Mukana menossa PuuMaVesi-hanke joka ajaa luontolähtöisten vesiensuojelun asiaa. Tässä olisi oivaa vesiensuojelutyötä meille leijonille tarjolla. Kurkkaa ja hurmaannu. #vaikutavesiin #puhtaatvedetlions #LionsFinland #kärkihanke #lions
Tule tutustumaan puuhun perustuvaan vedenpuhdistusmenetelmään 27.-28.4. Metsämme 2019 -messuille Jyväskylään. PuuMaVesi-hanke esittäytyy Suomen metsäkeskuksen osastolla. Ilmainen sisäänpääsy. Samaan aikaan myös Retkelle 2019, Järvipäivät 2019 sekä Wemmi-kevätmarkkinat. PuuMaVesi-hanke: https://www.syke.fi/hankkeet/PuuMaVesi Messut: http://metsamme.fi/…

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin