Leijonat valloittavat Kalajoen – Lions-liiton vuosikokouksen teema on Puhdas meri – Puhdas maa

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Viime hetken valmistelut ovat käynnissä Kalajoella. Kalajoki on pienimpiä paikkakunta, jossa Lions-vuosikokous on koskaan järjestetty ja kokousjärjestelyt ovat olleet iso ponnistus kolmelle järjestävälle klubille. Lionien vuosikokouksen näyttelyalue on 1 000 neliöinen teltta, joka on pystytetty viikko sitten. Tällä hetkellä tarkistetaan esimerkiksi mihin mahdollinen sadevesi päätyy. -Anna-Kaisa- #LionsFinland #lions #vklions2019
Suomen Lions-liitto ry kokoontuu kesäkuun alussa 66. vuosikokoukseen Kalajoelle Event Park Arenalle. 1 300 leijonaa viettää Kalajoella viikonlopun Leijona-vuoden päätapahtumassa, jossa tehdään koko Suomen Lionstoimintaa koskevat päätökset….

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin