Photos from Suomen Lions-liitto ry’s post

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Lionsien vuosikokouksessa pidettiin Ostoskylä Raitissa ympäristötapahtuma, jossa Puhtaat vedet -hankkeella oli näyttävin osuus. Sen panelistit lupasivat mm. tehdä töitä viiden kovakuoriaislajin ja yhden ludelajin säilymiseksi, roskien keräämiseksi luonnosta ja lihansyönnin vähentämiseksi. Lisäksi lupauksina oli silakoiden syönnin lisääminen fosforin vähentämiseksi merissä ja luonnon monimuotoisuuden huomioiminen vesiensuojelutyössä. -Teija #lions

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin