Photos from Suomen Lions-liitto ry’s post

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Vuosikokousviikonloppu on jo käynnissä Kalajoella. Yhdeltä käynnistyy Ostoskylä Raitissa yleisötilaisuus, jossa esillä lionstoiminta, tarjolla tietoa diabeteksesta ja ympäristöasiaa. Tapahtumassa mahdollisuus mittauttaa muun muassa verensokeri ja silmänpaine. Tilaisuuden yhteydessä järjestetään lehdistötilaisuus ja pika-arpajaiset sekä palkitaan paikallisia koululuokkia siivoustalkoisiin osallistumisesta. -Anna-Kaisa- #LionsFinland #lions #vklions2019

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin