Photos from Suomen Lions-liitto ry’s post

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Kalajoen vuosikokousviikonlopussa osallistutaan yhteisen kestävän tulevaisuutemme tekemiseen. Leijonat puhtaan veden puolesta Happy Futures Hour perjantaina kello 16-17 juhlateltassa tuuppaa tulevaisuusveneen vesille. Leoilla Leo4green-aktiviteetti tulee koskettamaan jokaista, mutta millä tavalla – se selviää päivän kuluessa! Ocean Confessional -projekti haastaa hiljentymään hetkeksi ja antamaan ajatuksen merelle. Ota haaste vastaan rohkeasti kuin leijona. Agenda 2030 -onnenpyörää pyöräyttämällä saatat päätyä tärkeään dialogiin läheisesi kanssa. Tule ja pyöräytä tulevaisuudelle! Tavataan dyyneillä, stagella ja standillä. Tehdään yhdessä vaikuttava viikonloppu! #LionsFinland #lions #vklions2019 #vaikutavesiin #puhtaatvedet

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin