Suomen Lions-liiton tulevan puheenjohtajan Aarne Kiviojan juuret ovat Kalajoella – Kirkkoherra V.H. Kiviojalla riitti hyviä juttuja pojanpojalleen

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Suomen Lions-liiton vuosikokous valitsee lauantaina liiton uuden puheenjohtajan 1.7. alkavalle kaudelle. Valinta on käytännössä selvä, sillä puheenjohtajuus siirtyy säännönmukaisesti varapuheenjohtajalle. Sitä tehtävää hoitaa nyt helsinkiläinen Aarne Kivioja, jonka sukujuuret ovat Kalajoella. Kiviojan isoisä oli suorastaan legendaarinen Kalajoen kirkkoherra ja kansanedustaja Vilho H. Kivioja. -Anna-Kaisa- #LionsFinland #lions #vklions2019
Kalajoella pidettävä Suomen Lions-liiton vuosikokous valitsee lauantaina liiton uuden puheenjohtajan 1. 7. alkavalle kaudelle….

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin