Photos from Suomen Lions-liitto ry’s post

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
LC Kouvola Iiris ilmoittautui valmiiksi palvelukseen vuosikokousjärjestäjänä vuonna 2022. Ensin kuitenkin vaihdettiin vuosikokousvaltikka Seinäjoelle Kalajoelta, Seinäjoella leijonaväki kohtaa ensi kesänä. Lauantaisen varsin pitkäksi venyneen vuosikokouksen jälkeen oli onnitteluiden ja kukitusten vuoro. Liittomme uusi puheenjohtaja Aarne Kivioja vaimonsa Tuulan kanssa kuvassa piirikuvernööririvin edessä ruusujen kera. -Teija- #LionsFinland#Lions