Photos from Suomen Lions-liitto ry’s post

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
LC Kouvola Iiris ilmoittautui valmiiksi palvelukseen vuosikokousjärjestäjänä vuonna 2022. Ensin kuitenkin vaihdettiin vuosikokousvaltikka Seinäjoelle Kalajoelta, Seinäjoella leijonaväki kohtaa ensi kesänä. Lauantaisen varsin pitkäksi venyneen vuosikokouksen jälkeen oli onnitteluiden ja kukitusten vuoro. Liittomme uusi puheenjohtaja Aarne Kivioja vaimonsa Tuulan kanssa kuvassa piirikuvernööririvin edessä ruusujen kera. -Teija- #LionsFinland#Lions

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin