Suomen Lions-liitto ry: Lauantaina leij

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Lauantaina leijonien ikiomaan ja huipputärkeään vesiensuojeluverkostoon saatiin 14 uutta, vahvaa ja vastuullista vesileijonaa. Onnittelut ja tervetuloa kaikki uudet piirikuvernöörit mukaan elämänpelastustalkoisiin. Olette nyt kaikki vesileijonia! Viedään yhdessä elintärkeä vesiensuojelutyö ensimmäisenä maailmassa osaksi kaikkien maan piirien palvelutyötä! #LionsFinland #lions #lionsvk2019 #vaikutavesiin #puhtaatvedetlions

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin