Leijonat vesien puolesta: Suomen Lions-liitto rakentaa ympäristöministeriön tuella vesiensuojeluun uutta vapaaehtoistyön mallia

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Leot haastoivat leijonat yhteiskirjoittamaan Puhdas maa, puhdas vesi – manifestin Kalajoella. Manifesti jatkaa Euroopan leojen kehittämää Leo4green aktiviteettia. Ideoita tuli niin uusista aktiviteeteista kuin toimintatavoistakin. On tärkeää miettiä, miten toimimme leoina ja leijonina, jotta emme huomaamatta kuormita itse ympäristöä toiminnallamme. Ideointia jatketaan 14.-16.6.2019 Suomen Leojen vuosikokouksessa, jossa pyydetään myös leoja kirjoittamaan ajatuksensa ja ideansa manifestiin. Näin saamme kasaan sekä leijonien että leojen ajatukset yhteen ja jalostamme tämän osaksi isompaa julistusta ja parempaa tulevaisuutta. #LionsFinland #lions #lionsvk2019 #vaikutavesiin #puhtaatvedetlions Maaseudun Tulevaisuus

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin