Lions Club Espoo/City

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Diabetes-leiri alkaa pian!
Piirissämme järjestetään Lions Nuorisovaihtoleiri tyypin 1. diabetesta sairasville nuorille 15.-21.7.2019. Paikkana toimii Kisakallio, Lohjalla. Leirille odotetaan 20 kpl 17-19 vuotiasta nuorta. Leirille on varattu kiintiöpaikoja 5 kpl myös suomalaisille nuorille. Leirillä pääsee tutustumaan toisiin samassa tilanteessa oleviin kansainvälisiin nuoriin. Tunnetko sinä jonkun, joka olisi kiinnostunut osallistumaan leirille? Haku leirille käynnissä ja mikäli kiinnostuit tai tiedät jonkun joka olisi kiinnostunut osallistumaan, ole rohkeasti yhteydessä! t. Susanna Jokiperä susanna.jokipera@lions.fi…

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin