New Voices

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Milanon kansainvälisessä vuosikokouksessa New Voices eli Uusia ääniä -tilaisuudessa väistyvä kansainvälinen presidentti Gudrun Yngvadottir palkitsi yhdeksän lionia, jotka olivat ponnistelleet naisten tekemän työn ja aseman nostamiseksi maailmassa ja Lions-järjestössä kohti tasa-arvoa. Uusia ääniä -aloite edistää sukupuolien välistä yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta, sekä pyrkii lisäämään naisten, nuorten aikuisten ja aliedustettujen ihmisryhmien lukumäärää jäsenistössämme. Se käsittää kirjavan joukon lioneita, jotka pyrkivät erinomaisuuteen yhdellä neljästä osa-alueesta: Palvelu, Jäsenyys, Johtaminen ja Markkinointi. Leijonat puhtaan veden puolesta -hankkeen projektipäällikkö Karoliina Vilander sai vietyä tilaisuudessa palkituille myös tärkeää vesiensuojeluviestiä jakamalla vesiviestihuivit ja flyerit. -Anna-Kaisa- #LionsFinland #lions #LCICon2019 #newvoices

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin