Lähde Orkester Nordenin konsertteihin

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Orkester Nordenin kesän konserttikiertueella Lappeenrannassa, Lahdessa, Maarianhaminassa ja Tallinnassa soittaa 73 muusikkoa, jotka edustavat 14 eri kansallisuutta. Lähde vaikka koko klubin voimin kuuntelemaan Orkester Nordenin konsertteja elokuussa. Liput ovat myynnissä lippu.fi-palvelussa. -Anna-Kaisa- #LionsFinland #lions #orkesternorden
Orkester Nordenin kesän konserttikiertueella Lappeenrannassa, Lahdessa,Maarianhaminassa ja Tallinnassa soittaa 73 muusikkoa, jotka edustavat 14 erikansallisuutta. Lähde vaikka koko klubin voi…

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin