LC Espoo Laakson Liljat: Kansainväliset

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Kansainväliset nuorisoleirit ovat mainio tapa tutustua uusiin kavereihin ja isäntäperheetkin saavat kulttuurivaihtoa. Tänään päivystimme lentokentällä ja saatettiin saapuvia nuoria jatkoyhteyksille. Iso kiitos Outille koordinoinnista. Sen myötä griittausjoukkueen Kaarina, Antero, Anja ja Outi oli helppo toimia. Espanjalainen iloinen Fernando jatkoi matkaansa junalla ja bussilla.

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin