Photos from Suomen Lions-liitto ry’s post

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Tämä ei onnistuisi suomalaisella klooripitoisella hanavedellä. LC Kankaanpää/Helmen vesileijona Susanne Näsi osallistui Lammilla pidettäville vuotuisille Värjäripäiville, jossa sadat luonnonystävät värjäävät lankoja luonnonkasveista keitettävillä väriliemillä vesiviisauksia yli sukupolvien jakaen. ”Vesiensuojelu on myös tätä! Voin harrastusvalinnoillani vaikuttaa suoraan vesistöjen tilaan. Luonnonvärjäysliemet ovat tehty luonnon omista raaka-aineista ja koko värjäysprosessi alusta loppuun voidaan tehdä luonnossa järvivettä käyttäen ja liemet luontoon palauttaen.” Värikästä ja vesivastuullista harrastamista kaikille leijonille ja leoille! #LionsFinland #lions #vaikutavesiin #puhtaatvedetlions

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin