Photos from Suomen Lions-liitto ry’s post

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Oulussa rokataan parhaillaan pohjoisen Suomen suurimmilla festareilla Qstockissa. Menossa mukana ovat myös paikalliset lions-toimijat, jotka vievät eteenpäin Leijonat puhtaan veden puolesta -hankkeen asiaa. Näkyvyys on taattu, sillä teltta sijaitsee heti pääporttien ja vesipisteen läheisyydessä. ”Kun lämpömittari näyttää yli +30 astetta, on helppo puhua puhtaiden vesien tärkeydestä”, Jan Sormunen toteaa. Pisteellä on jaettu vinkkejä veden säästämiseen ja ruokahävikin pienentämiseen. Qstockissa puhtaat vedet ovat kiinnostaneet kaiken ikäisiä, ja kampanjalogon on ottanut siirtotatuointina jo liki sata festarikävijää lapsista raavaisiin miehiin. Vesileijonan ihoonsa ottaneille on vinkattu, että kuva omasta tatskasta kannattaa jakaa somessa tunnuksella #puhtaatvedetlions. Odotamme siis huikeaa näkyvyyttä somessa! Lue lisää liiton kotisivuilta https://www.lions.fi/ajankohtaista/leijonilla_on_vesi_kielen_paallaqstockissa_/. #LionsFinland #lions #vaikutavesiin #puhtaatvedetlions #Qstock2019 #Qstock

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin