Europa Forum on kiehtova elämys

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Europa Forum 2019 järjestetään Tallinnassa 4. – 6.10.2019. Tapahtuma on suurin, jonka Viron leijonat ovat koskaan järjestäneet. ”Me laitamme koko sydämemme ja ponnistelumme sen onnistumiseen. Monipuolinen ohjelma tarjoaa jokaiselle lionille, leolle ja seuralaiselle jotain uutta”, Europa Forumin puheenjohtaja, PID Kalle Elster lupaa. Lähde sinäkin mukaan! Ilmoittautuminen on käynnissä. -Anna-Kaisa- #LionsFinland #lions #LionsEF2019
”Tänä syksynä meillä on kunnia isännöidä seuraavaa Europa Forumia. Reilusti yli tuhat vierasta saapuu ihastuttavaan kotimaahani Viroon. Tämä on suurin tapahtuma, jonka Viron leijonat ovat koskaan järjestäneet, ja me laitamme koko sydämemme ja ponnistelumme sen onnistumiseen. Monipuolinen……

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin