Lions Clubs International, D107-C

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Julkaisi Facebookissa
Huomenna käynnistyy Orkester Nordenin ensimmäinen kiertueen konsertti Lappeenrannassa. Kansainvälisellä joukolla nuoria muusikoita on takana on kymmenen päivän harjoitusleiri Lahdessa. Lähde sinäkin kuuntelemaan lahjakkaita soittajia, lippuja voi ostaa www.lippu.fi-palvelusta. -Anna-Kaisa- #LionsFinland #lions #orkesternorden
Orkester Norden on siirtynyt harjoittelemaan kapelimestarinsa Eva Ollikaisen johdolla Lahden Sibeliustalon pääsaliin. Orkester Norden koostuu tänä vuonna 73 nuoresta, jotka edustavat 14 eri kansallisuutta. Kaukaisimmat nuoriso-orkesterin kokoonpanon jäsenistä tulevat Chilestä ja Australiasta. Yhteistä näille 16-29 vuotiaille muusikoille on, tietysti musiikin lisäksi, että he asuvat tai opiskelevat Pohjoismaissa ja Baltiassa. ”Harjoitusleiri” kestää Lahdessa yhteensä 10 päivää ja sitä seuraa 5 päivän konserttikiertue neljällä eri paikkakunnalla, Lappeenrannassa, Lahdessa, Maarianhaminassa ja Tallinnassa. Eri soitinryhmien opettajina toimii ammattimuusikoita ympäri Pohjoismaita. Sinfonia Lahden sellisti Ilkka Uurtimo toimii 15 kertaa orkesterin jousisoitinsektion ”valmentajana”. Hänen sanojensa mukaan nuoriso-orkesteri Norden on parasta mitä ammattimuusikot voivat tarjoja nuorille muusikoille….

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin