Lions Clubs International, D107-C

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

.FBIPostFrame {border: 1px solid lightgray; padding: 15px;} .FBIHeaderinfo {display: inline-block;} .FBIImage {text-align: left;} .FBIImage img {max-height: 480px;} img.FBIFacebookIcon {height: 40px; margin-right: 20px;} .FBIHeaderName {font-size: 20px;} .FBIHeaderSubline {font-size: 14px; color: #888; line-height: 16px;} .FBIMessage {margin-bottom: 10px;} .FBIDescriptionFrame {margin-top: 10px; margin-bottom: 10px;} .FBIName {font-size: 1.5em; margin-bottom: 0.75em;} .FBIDescription {} .FBIIconFrame, .FBIHeaderInfo {display: inline-block;} .FBICaption {text-transform: uppercase;} .FBIHeader {margin-bottom: 15px;}

Orkester Norden – Pohjoismainen nuorisoaktiviteettimme🦁
Suomen Lions -liitto ry:n ja Lahden kaupungin kulttuuripalveluiden hallinnoiman pohjoismaisen nuoriso-orkesteri Orkester Nordenin ainutlaatuinen konsertti Sibeliustalossa on edennyt jo yli puoliajan. Nuoret muusikot ovat kapellimestarinsa Eva Ollikaisen tarjonneet laadukkaan ja aistikkaan musiikkielämyksen runsaslukuiselle yleisölle. Konsertin ohjelmisto: Johannes Brahms: Traaginen alkusoitto Anna Thorvaldsdottir: Dreaming Dmitri Šostakovitš: Sinfonia nro 5 Seuraavaksi nuorten musisoinnista voi nauttia Maarianhaminassa ja Tallinnassa. Orkester Nordenin toimintaa ja kiertuetta tukevat Lions-liiton ja Lahden kaupungin lisäksi Pohjoismainen ministerineuvosto, Suomen Kulttuurirahasto ja Svenska Kulturfonden….

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin