Akuuttikassien toimitus-aktiviteetti

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Leijonilla loistava mahdollisuus auttaa vanhuksia virusepidemian aikana

Helsingin kaupungin ja Helsingin seurakuntayhtymän toimesta on käynnissä massiivinen operaatio, jossa on tarkoitus soittaa ja käydä läpi kaikki Helsingin yli 70- 80-vuotiaat asukkaat. Vanhuksille on tarkoitus tarjota ”Ostoskassipalveluita” ja apteekki/lääketukea, sekä muuta mahdollisesti tarvittavaa apua.

Soitot/henkilöiden tunnistaminen tulee tapahtumaan kaupungin ja diakoniatyön yhteistyönä. Apteekki- ja lääketuesta vastaa Punainen Risti. Kassipalvelussa ei tulla näillä näkymin käsittelemään rahaa, vaan liikkeiden kanssa on sovittu laskutuskäytännöstä.

Tähän operaatioon tarvitaan runsaasti vapaaehtoisia auttajia ja siksi B- ja N-piirin leijonat kutsutaan apuun yhtenä virallisista toimijoista. Leijonien apua tarvitaan ainakin ruokakassien toimitukseen.

Operaatio-organisaatiolla on tarkat toimintaohjeet ja kaikki vapaaehtoiset tulevat saamaan perehdytyksen, jossa kerrotaan mm. vapaaehtoistyöntekijän suojautumisesta.  Mietithän myös, pystytkö auttamaan vaarantamatta omaa tai perheesi terveyttä. Avustamaan voit lähteä vain terveenä.

Lisätietoja liitteestä: Akuuttikassien kuljettaminen_4_2020

Missä tarve, siellä leijona!

Lions-terveisin
Kristiina


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin