Leijonien KULMAT KUNTOON! -talkoilu haastaa miljoona suomalaista mukaan lähiympäristöstä huolehtimiseen

Jaa meidän hyviä juttuja muillekin

Valtakunnallinen leijonien Kulmat kuntoon -viikko järjestetään vuosittain elokuun seitsemänä viimeisenä päivänä 25.8.-31.8. Viikon yhteydessä voi talkoilla kulmia kuntoon monin eri tavoin: roskien siivousta, puistojen kohennusta, vieraslajien kitkentää tai vaikkapa muinaismuistojen tai kulttuurihistoriallisesti arvokkaiden kohteiden hoitoa ja tuunausta. Kaikkea sellaista, joka edesauttaa lähiympäristömme viihtyisyyttä ja luonnon elinvoimaisuutta.

Kunnianhimoisena pyrkimyksenä on haastaa miljoona suomalaista, mukaan talkoiluun kanssamme, mikä lisää toimintamme vaikuttavuutta sekä samalla näkyvyyttä ja vetovoimaisuutta. Aloita vaikkapa lähikoulusta ja kasvata tapahtumaa vuosi vuodelta. Tutustu Lions-liiton sivuun https://www.lions.fi/toiminta/kampanjat/leijonat-ja-puhtaat-vedet-hanke/kulmat-kuntoon-haaste-kiirii-yli-valtakunnan/, josta löydät visuaalista materiaalia sekä ohjeistusta siivoisten järjestämiseen sekä maaliskuussa piirissämme järjestetyn teemafoorumin esitysmateriaalin osoitteessa http://tiny.cc/awnauz.


Jaa meidän hyviä juttuja muillekin